De Praktijk
De Praktijk

Ons team

De huisarts is het eerste aanspreekpunt voor vragen over gezondheid en welzijn en ons team vervult daardoor een spilfunctie in de gezondheidszorg. Om de veelheid aan medische vragen te kunnen beantwoorden, bieden we een breed pakket aan zorg en overleggen we met diverse andere zorg- en welzijnswerkers (paramedici, kernteam, thuiszorgorganisaties).
We luisteren met respect, aandacht en deskundigheid naar de vragen van onze patiënten. Wij kijken zowel naar de lichamelijke, geestelijke en sociale aspecten van gezondheid en welzijn. Voor ons is ieder mens uniek en verdient hij of zij aandacht en zorg op maat.
We geloven ook in de kracht en de zelfredzaamheid van mensen. Dit betekent dat we samen met de patiënt een gezondheidsplan maken waarbij aandacht is voor zelfzorg en preventie.

Als team dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel en werken volgens de actuele NHG richtlijnen en standaarden. We investeren in deskundigheidsbevordering en innovatie om een breed pakket aan diagnostische, therapeutische en preventieve medische zorg te kunnen bieden. Periodiek wordt de praktijk gevisiteerd en is de praktijk geaccrediteerd volgens de kwaliteitsnormen van het NPA.

Als team investeren we ook in elkaar zodat we ons werk met plezier kunnen doen. Dit betekent dat we uitgebreid overleggen met elkaar en af en toe de tijd nemen om samen leuke dingen te doen.

Op werkdagen zijn wij bereikbaar op:

0345-571250Toets 1 voor spoed

Buiten kantoortijden:

085-5801100Spoedpost huisartsen