De Praktijk
De Praktijk

Klachten­­regeling

Kom op met je klacht

Wij willen graag leren van uw op- of aanmerkingen. Laat het ons weten als er zaken zijn die niet naar behoren werden afgehandeld. Meld uw klacht per e-mail (opent in een nieuwe tab) of maak een afspraak met één van de artsen.
U kunt ook gebruik maken van het klachtenformulier:

Klachtenformulier

Vul het formulier in en verstuur het per post of per e-mail naar administratie@huisartsenonshuis.nl (opent in een nieuwe tab). Wij behandelen dan uw klacht en komen er bij u op terug. Zo zijn wij in staat u te horen en uw klacht met u te bespreken en onze service en zorgverlening te verbeteren.

Vindt u dit lastig of komt u er met ons niet uit? Dan kunt u uw klacht vertrouwelijk bespreken met een klachtenfunctionaris van skge. Waarnemend huisartsen dokter Van den Munckhof, dokter Janssen en dokter Vermuë zijn zelfstandig aangesloten bij skge; voor klachten over hen volgt u dezelfde procedure.

Komt u er met ons niet uit: klacht indienen bij skge
De klachtenfunctionaris is onafhankelijk en onpartijdig en kan samen met u naar een oplossing zoeken, zoals bemiddelen tussen u en uw huisarts of waarnemend huisarts. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Wilt u hulp van een klachtenfunctionaris? Vult u dan het klachtenformulier in op de website van skge (opent in een nieuwe tab).
U kunt ook eerst bellen naar 088 0229190. Het is bij contact met skge wel van belang dat u aangeeft over welke zorgverlener uw klacht gaat.

Stuurt u liever uw klacht per post? Dan is het belangrijk dat u een duidelijke omschrijving geeft wanneer en waar de gebeurtenis plaatsvond, over wie u een klacht heeft en waarom u niet tevreden bent. Vergeet u niet uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. U kunt uw klacht sturen naar:

skge, Postbus 8018, 5601 KA Eindhoven
Voor vragen kunt u bellen naar 088 0229100.

Geschilleninstantie
Als u er ook met hulp van de klachtenfunctionaris echt niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (een (voormalig) rechter), uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris (jurist). De uitspraak van de geschilleninstantie is bindend.

Meer informatie vindt u op de website van de skge.

Op werkdagen zijn wij bereikbaar op:

0345-571250Toets 1 voor spoed

Buiten kantoortijden:

085-5801100Spoedpost huisartsen